Myntmässan i Stockholm är ett gemensamt arrangemang av Myntauktioner i Sverige AB (MISAB) och Sveriges Mynthandlares Förening (SMF).

I samband med MISAB:s auktion lördagen den 1:a oktober anordnas dagen efter på söndagen den 2:a oktober myntmässa på Hotell Sheraton.
STOCKHOLM NUMISMATICA planeras som ett årligt event med start 2021 och kommer att avhållas varje höst i samband med MISAB:s kvalitetsauktion.
Arrangörerna hoppas därmed på synergieffekter där auktion och mässa samma helg ska dra en större publik till båda eventen.

Det finns goda boende- och parkeringsmöjligheter både på Sheraton och närliggande hotell. Besökare och utställare till helgens event erhåller rabatterade priser på boendet på Sheraton Hotell, se vidare under menyalternativet ”Bo på Sheraton”.

Tid och plats
Hotell Sheraton, Tegelbacken 6 i Stockholm, söndagen den 2:a oktober 2022, kl. 10.00-16.00.

Öppettider ”tidigt entré” 10.00-16.00
– Pris: 250:-/ person.

Öppettider ”standard entré” 11.00-16.00
– Mässan öppen för besökare kl 11.00 – 16.00, pris 100:-/ person.

Parkering
Parkering för besökande sker under hotellet, infart från Vasagatan. OBS! Priset för parkering betalas separat till Parkman och ingår ej i hotellpriset. Parkeringsplats kan ej heller förbokas.
Hissar från garaget går upp till entréplanet, där hissbyte sker till mässplanet.

Boende på Hotell Sheraton
Se under länken ”Bo på Sheraton” för priser och bokningar. För er som önskar bo på Sheraton rekommenderas tidiga bokning då hotellet alltid blir fullbokat i samband med mässa och auktion.

Besöksbonus värde ca 300:-!
Utöver tillfället att besöka en stor mässa med många utställare erbjuder vi alla besökare ett paket med följande kostnadsfria tidskrifter (OBS! gäller så långt lagret räcker)
– Nordisk Filateli, särtryck
– Svensk Numismatisk Tidskrift.
– Mässtidning med artiklar, annonser/presentationer av utställarna.
– Faszination Münzensammeln
– Coin News.
– Samlingskatalog från MISAB
– MYNTÅRSBOKEN 2022.

Mässkoordinator:

För ytterligare information, kontakta Roberto Delzanno, info@stockholm-numismatica.se eller 0708-865008. För mer information för besökare kontakta  visitor@stockholm-numismatica.se.